O femeie s-a aruncat de la etaj ca să scape din flăcări

Un incendiu devastator a izbucnit în această dimineață într-un bloc de pe bulevardul Mamaia din Constanța. O femeie s-a aruncat de la etaj ca să scape.Un incendiu devastator a izbucnit în această dimineață într-un bloc de pe bulevardul Mamaia din Constanța. O femeie s-a aruncat de la etaj ca să scape. Aceasta e resuscitată de echipajele de la ambulanță. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, decât să declare decesul.  O altă persoană a fost salvată de pompieri.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați, marţi, 16 februarie, la un incendiu pornit într-un apartament de pe bulevardul Mamaia, din Constanța. Din primele informații, este vorba despre un incendiu în apartament, în localitatea Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 90.
„În blocul cu incendiu de pe bulevadul Mamaia, pacienta căzut de la etajul 6, în stop cardiorespirator se efectuează protocol de resuscitare”, au declarat cadrele medicale.
„În aceste momente se intervine cu trei autospeciale de stingere și o autoscară, la un incendiu izbucnit într-un apartament situat în municipiul Constanța, la etajul șase, dintr-un bloc cu șapte nivele. Apartamentul arde generalizat, cu flacără deschisă și degajare mare de fum. Din păcate, avem și o victimă, o femeie care în momentul de față se află în stop cardio respirator. Avem trei ambulanțe la fața locului care îi acordă ajutoare medicale proprietarei apartamentului”, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.