Momente dramatice la Euro 2020. Jucător prăbușit pe tern. UEFA a amânat jocul

Meciul dintre echipele Danemarcei şi Finlandei a fost întrerupt în min. 43, după ce mijlocaşul danez Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi şi-a pierdut cunoştinţa.

Momente dramatice la Euro 2020. Jucător prăbușit pe tern. UEFA a amânat jocul
Foto: Daily Mail


Meciul dintre echipele Danemarcei şi Finlandei a fost întrerupt în min. 43, după ce mijlocaşul danez Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi şi-a pierdut cunoştinţa, sâmbătă seara, pe Stadionul Parken din Copenhaga, în Grupa B a turneului final al Campionatului European de fotbal - EURO 2020.

Echipele medicale au intervenit imediat şi s-a început resuscitarea fotbalistului danez chiar pe gazon, apelându-se chiar şi la defibrilator conform imaginilor de televiziune.
Componenţii naţionalei daneze au făcut cerc în jurul jucătorului de la Inter Milano, pentru a obtura imaginile dramatice. Momentele au fost trăite cu emoţie de spectatori, mulţi dintre ei plângând sau rugându-se pentru Eriksen.
Primele informații din presa internațională susțin că mijlocașul de 29 de ani a suferit un infarct. Informați are susținere, deoarece fotbalistul Interului s-a prăbușit pe gazon fără să fie implicat într-un duel cu un adversar, chiar într-un moment în care se pregătea să primească mingea.
Brancardierii l-au transportat pe Eriksen cu targa, dar reația fanilor din apropierea locului unde Eriksen a căzut indică că sunt semne pozitive.
UEFA a anunțat că meciul dintre Danemarca și Finlanda a fost suspendat și amânat.