Orban: Nu fug de răspundere, dacă va fi necesar sunt gata să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Focşani, că singura soluţie viabilă şi onorabilă pentru România este refacerea coaliţiei de guvernare.

Orban: Nu fug de răspundere, dacă va fi necesar sunt gata să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul


Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Focşani, că singura soluţie "viabilă şi onorabilă pentru România" este refacerea coaliţiei de guvernare. "Nu fug de răspundere, dacă va fi necesar sunt gata să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul", a afirmat el.

Orban a afirmat că el este omul care poate reface unitatea partidului şi să aibă "măsura justă în tratarea fiecărui coleg".
"Evident cine trebuie pedepsit, trebuie pedepsit, cine a făcut rău partidului, evident că cine a făcut-o fără să facă partidului trebuie recuperat", a punctat liderul PNL.
El a adăugat că "oamenii nu ne-au votat ca să provocăm crize politice" şi trebuie găsită o soluţie rapidă.
"Soluţia pe care o susţin este singura viabilă şi onorabilă pentru România, ea nu poate fi decât refacerea coaliţiei de guvernare. Am capacitatea de a reface această coaliţie de guvernare într-un timp foarte scurt şi, mai ales, după refacerea coaliţiei de guvernare, să negociem investirea unui guvern responsabil, un guvern performant, şi aici vă spun foarte limpede, nu fug de răspundere, dacă va fi necesar sunt gata să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul", a declarat Orban.
Moţiunea lui Ludovic Orban a primit 59 de voturi în şedinţa Comitetului Director Judeţean al PNL Vrancea, astfel că aceasta va fi cea susţinută de CDJ al filialei. (News.ro)