Ponta: Vreau să vă dau o veste proastă în premieră absolută și în exclusivitate

Victor Ponta a anunțat ce a declarat Guvernul României unei agenții de rating, că nu cresc pensiile și că de la 1 ianuarie

Ponta: Vreau să vă dau o veste proastă în premieră absolută și în exclusivitate


Victor Ponta a anunțat ce a declarat Guvernul României unei agenții de rating, că nu cresc pensiile și că de la 1 ianuarie, după alegeri, se iau măsuri drastice fiscale și bugetare. 

Vreau să vă dau o veste proastă în premieră absolută și în exclusivitate. Mâine este o zi importantă pentru finanțele României și anume că una dintre agențiile de rating urmează să se pronunțe asupra perspectivei României. Acea agenție de rating a primit asigurări de la Guvernul României că nu cresc pensiile și că de la 1 ianuarie, după alegeri, după alegerile generale, se iau măsuri drastice fiscale și bugetare. Deci pregătiți-vă pentru 2021, poate mai rău ca în SUA pentru că nu va fi vorba de rasism, ci de viața noastră a tuturor, iar PNL-ul o să prostească oamenii până la alegeri, iar mai apoi vor face ceea ce au promis agenției de rating”, a declarat Victor Ponta în direct la Romania TV.