Primăria Constanța a început igienizarea locurilor de joacă

Pentru ca cei mici să aibă de ziua lor cele mai bune condiții și să se poată juca în voie, Primăria Constanța a început de ieri igienizarea locurilor de joacă.

Primăria Constanța a început igienizarea locurilor de joacă


Pentru ca cei mici să aibă de ziua lor cele mai bune condiții și să se poată juca în voie, Primăria Constanța a început de ieri și a continuat astăzi la primele ore ale dimineții igienizarea locurilor de joacă.

Astfel, echipe ale operatorului de salubritate au luat la rând toate locurile de joacă, le-au igienizat și dezinfectat, au măturat și spălat atât elementele de joacă, cât și suprafața de joacă. 
Lucrări similare s-au derulat astăzi pe zonele de promenadă. Arterele pietonale, faleza, aleile din parcuri au fost măturate și spălate, cosurile de gunoi au fost golite și dezinfectate.
De asemenea, alte echipe au tăiat iarba din jurul spațiilor de joacă. Același lucru s-a întâmplat și în parcul Tăbăcărie, unde, cu ajutorul beneficiarilor venitului minim garantat și a celor care fac muncă în folosul comunității, dar și a voluntarilor care s-au alăturat echipelor municipalității a fost cosită iarba, au fost îngrijite aleile, inclusiv în Țara Piticilor, un loc atât de iubit de cei mici.