Atenție, constănțeni! De luni, se închid piețele agroalimentare din oraș

Începând cu data de 9 noiembrie 2020, activitatea piețelor din municipiul Constanța va fi suspendată. Aceste decizii au fost luate pentru combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Atenție, constănțeni! De luni, se închid piețele agroalimentare din oraș


Începând cu data de 9 noiembrie 2020, activitatea următoarelor piețe din municipiul Constanța va fi suspendată: Tomis III, TIC - TAC și CIREȘICA.

Vor rămâne deschise următoarele piețe agroalimentare: Brotăcei, Filipescu, I. L. Caragiale și Piața agroalimentară de pe varianta Constanța - Ovidiu.
Piața Grivitei se va redeschide după ce vor fi executate mai multe lucrări de reamenajare a spațiului (înlăturarea sticlei din tâmplăria de aluminiu) pentru a se asigura condițiile de funcționare cu respectarea normelor sanitare.
Aceste decizii au fost luate pentru combaterea efectelor pandemiei de COVID 19, în conformitate cu prevederile H.G. 935/2020, art.1, pct 9.
Poliția locală va informa producătorii care își desfășoară activitatea în piețele sus menționate și va asigura respectarea legii pe perioada Stării de alertă. De asemenea, echipaje ale poliției locale vor controla piețele agroalimentare care nu sunt in administrarea primăriei pentru a se asigura ca sunt respectate noile reglementări legislative.
"În continuare trebuie să fim atenți, să dăm dovadă de responsabilitate și să respectăm normele de igienă!", transmit reprezentanții Primăriei Constanța.