Recomandări pentru o vacanță de vis, pe timp de vară în Dubai

V-aţi dorit să ajungeţi în Dubai, iar concediul dumneavoastră este doar vara? Nici o problemă! Dubaiul este la fel de ofertant în orice sezon!... Doar căldura se poate să ne încurce puţin, însă sunt soluţii.

Recomandări pentru o vacanță de vis, pe timp de vară în Dubai


Dubai-ul a devenit, de ceva ani, una dintre destinațiile preferate ale turiștilor din întreaga lume, aceștia alegând orașul pentru modernism, lux, climă, dar și pentru farmecul aparte. V-aţi dorit să ajungeţi în Dubai, iar concediul dumneavoastră este doar vara? Nici o problemă! Dubai-ul este la fel de ofertant în orice sezon!... Doar căldura se poate să ne încurce puţin, însă sunt soluţii.

S-o luăm cu începutul. Încă de la scara avionului veţi fi loviţi de căldura Dubai-ului! Ca o primă recomandare ar fi să închiriaţi maşină sau să vă deplasaţi cu taxi, astfel veţi evita să mergeţi prea mult pe afară pe perioada concediului. Mijloacele de transport în comun sunt doatate cu aer condiţionat, însă până ajungeţi în staţii poate fi destul de greu, mai ales dacă alegeţi un hotel care să nu aibă o astfel de staţie în apropiere.

Vă recomand să evitaţi piscinele sau plajă în timpul zilei, oricât de tentant ar fi, pentru că după ora 9:00 temperaturile şi indicile UV sunt foarte ridicate, astfel riscaţi o insolaţie care vă poate strica toată vacanţa. Nimeni nu cred că-şi doreşte să vină în Dubai să stea în cameră cu febră, dureri de cap sau pielea arsă de soare! Plajă în siguranţă puteţi face între orele 6:00 şi maxim 9:00, sau în timpul apusului.

Obiectivele turistice care sunt înăuntru sunt deschise pe tot parcursul anului, ceea ce este un plus pentru cei ce vin în vacanţă vara! Nu este aglomerat şi vă puteţi bucura în linişte de orice atracţie vizitaţi! Puteţi vizita Burj Khalifa, Muzeul Viitorului, Sky View Adress, Aya Universe, The Frame, Muzeul de ceară, Acvariul Dubai, La perle, Burj Al Arab inside, Green planet şi altele…Noi vă putem ajuta cu achiziţionarea biletelor
Singura activitate care merită făcută chiar dacă nu este inside, este safari. Toate maşinile sunt dotate cu aer condiţionat, se pleacă mai târziu pentru a evita căldura din miezul zilei şi toate activităţile incluse se fac mai târziu. Astfel vă puteţi bucura de un safari complet unde distracţia şi adrenalia sunt garantate!
Vestimentaţia ar trebui să fie lejeră, răcoroasă, chiar şi cu mâneci lungi dacă aveţi de mers pe afară! Nu uitaţi de eşarfe, pălării sau şepci pentru a vă acoperi capul, de ochelari de soare şi să aveţi mereu la dumneavoastră apă!