RESTO are un nou președinte

Noul președinte al Asociației Patronale RESTO este, de astăzi, Lucian Tudose, proprietar Restaurante și Ballroom „Don Corleone”. Acesta a fost ales în cadrul Adunării Generale RESTO.

RESTO are un nou președinte


Noul președinte al Asociației Patronale RESTO este, de astăzi, Lucian Tudose, proprietar Restaurante și Ballroom „Don Corleone”. Acesta a fost ales în cadrul Adunării Generale RESTO, pentru mandatul 2022-2024, care a avut loc astăzi.

„Avem din nou un Președinte titular, iar membrii Consiliului Director ales își continuă mandatul încredințat în martie acest an. RESTO deține poziția de Vicepreședinte în Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR), în care, recent, a reunit 5 Patronate de pe Litoral și Delta Dunării, în jurul său. În plus, prin poziția de Secretar General al Federației, ce mi-a fost încredințată de colegii din țară, suntem un jucător extrem de activ și puternic, la nivel național. Pentru 2023, ne propunem și ne asumăm un rol de prima linie în lupta pentru susținerea industriei Horeca locale și în dezvoltarea și promovarea Destinației Constanța-Mamaia-Litoral și Regiunea Dobrogea”, a spus Corina Martin, președinte  de onoare RESTO.
„Îmi asum poziția de Președinte RESTO prin votul de încredere acordat de colegii mei și, împreună cu întregul Consiliu Director al RESTO, pregătim lista de obiective de atins pentru acest mandat. Pentru Industria HORECA locală vrem să obținem stabilitate și beneficii care să îi susțină pe operatori și care să ne atragă mai mulți turiști și vizitatori în Destinația în care activăm”, a transmis noul președinte, Lucian Tudose.