Simion: Vedem nişte autorităţi slabe care nu ştiu decât să aibă apucături dictatoriale

George Simion a contestat decizia CNSU prin care a fost modificat calculul incidenţei în aşa fel încât să fie incluse focarele de COVID-19

Simion: Vedem nişte autorităţi slabe care nu ştiu decât să aibă apucături dictatoriale


George Simion a contestat decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) prin care a fost modificat calculul incidenţei în aşa fel încât să fie incluse focarele de COVID-19.

„Vlad Voiculescu putea să închidă şcolile pe care cu greu le-am închis la începutul lunii ianuarie. În România, toate aceste măsuri sunt nişte abuzuri. Am văzut nişte cetăţeni români care nu purtau mască, au fost duşi într-o pădure şi bătuţi. Au fost răpiţi de organele statului. Mâna lungă a legii trebuie să-şi facă datoria. Poliţia şi Jandarmeria e pusă împotriva românilor, la ordinul domnului Cîţu care nu ştie decât să repete ce a făcut domnul Orban – să bage frica în români”, a declarat George Simion, joi, la România TV.
Deputatul AUR susţine că românii nu vor mai respecta „aceste restricții absurde”.
„Nu cred că de data asta vom sta cuminţi în casele noastre să îndurăm aceste restricții absurde. De data asta, vom avea Paşte. Românii nu mai cedează atât de uşor. Nu ştiam care e problema cu această pandemie. Acum ştim! Vedem nişte autorităţi slabe care nu ştiu decât să aibă apucături dictatoriale. Mai există şi AUR în Parlament. Le refuzăm dictatura şi le refuzăm aceste măsuri aberante cum ar fi portul măştii în aer liber în spaţiile publice”, a mai precizat George Simion.