Studenți ai Universității Ovidius din Constanța premiați la Campionatul Național Universitar de Înot

Șase studenți ai Universității Ovidius din Constanța (UOC) au participat, în perioada 29-30 aprilie 2022, la Campionatul Național Universitar de Înot, care a avut loc la Bacău.

Studenți ai Universității Ovidius din Constanța premiați la Campionatul Național Universitar de Înot


Șase studenți ai Universității Ovidius din Constanța (UOC) au participat, în perioada 29-30 aprilie 2022, la Campionatul Național Universitar de Înot, care a avut loc la Bacău, informează lect. univ. dr. Petrescu Andrei Mădălin, coordonatorul lotului care a reprezentat UOC la competiție.

Potrivit sursei citate, studenții UOC au obținut locul I la proba de ștafetă 4 x 50 m liber masculin și locul III la proba de ștafetă 4 x 50 m mixt masculin. Ștafeta a fost formată din: Stoica Alexandru, Tulea Sebastian, Tranulea Cristian (studenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport) și Popescu Mihai (student al Facultății de Medicină).
La probele individuale, Stoica Alexandru s-a impus la proba de 100 metri liber și a obținut locul I, iar Popescu Mihai s-a clasat pe locul III, la proba de 100 metri spate. La clasamentul general au adus puncte Vlaicu Andreea (locul IV, la proba de 100 m spate), Moraru Suvoiu Daria (locul VII, la proba de 100 m liber), Tulea Sebastian (locul IV, la proba de 100 m bras) și Tranulea Cristian (locul V, la proba de 100 m fluture­­)”, a precizat lect. univ. dr. Petrescu Andrei Mădălin.