Un britanic şi un slovac, depistaţi în Mamaia când vindeau droguri de risc şi mare risc

Un cetăţean britanic şi unul slovac au fost depistaţi de poliţişti, în incinta unui festival din staţiunea Mamaia, în timp ce vindea droguri de risc şi mare risc, ei fiind ulterior arestaţi preventiv.

Un britanic şi un slovac, depistaţi în Mamaia când vindeau droguri de risc şi mare risc


Un cetăţean britanic şi unul slovac au fost depistaţi de poliţişti, duminică, în incinta unui festival din staţiunea Mamaia, în timp ce ar fi oferit spre vânzare droguri de risc şi mare risc, ei fiind ulterior arestaţi preventiv.

"Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracţională a două persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc. Astfel, în cursul zilei de astăzi, 1 mai a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au depistat, în incinta unui festival din staţiunea Mamaia, doi bărbaţi (unul de naţionalitate britanică şi unul de naţionalitate slovacă), în timp ce ar fi oferit, spre vânzare, droguri de risc şi mare risc. Asupra acestora, au fost descoperite diverse cantităţi de ketamină, cocaină, precum şi comprimate MDMA (ecstasy)", precizează Poliţia Română.
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea celor doi, pentru 24 de ore, ei fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
Ulterior, aceştia au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunerea fiind admisă, mai menţionează Poliţia Română.