Un nou virus, Made în România

Un nou virus rezultat menționat de serviciul Ro Alert, către toată populația României.

Un nou virus, Made în România


Un mesaj de alertă, trimis către toată populația României și pe care mulți nu l-au observat și implicit nu l-au citit.

Cei de la serviciul Roalert al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, se pare că au descoperit un nou virus, care poartă denumirea de conoronavirus.

Pentru un serviciu la care au fost investiți sume mari de bani, chiar nu se regăsește cineva capabil să scrie fără meteahnă?

Fiind virus total românesc, deoarece nu a fost pomenit în alte părți, tind să cred că avem cetățeni foarte inventivi, cărora le mulțumim pentru oportunitatea care ne-o oferă pentru a le scrie invenția.

Ca să transcriu mesajul, el sună cam așa:

"STAREA DE ALERTĂ a fost instituită începând de astăzi în România. PERICOLUL infectării cu noul conoronavirus (COVID-19) rămâne ridicat! RESPECTAȚI cu strictețe măsurile sanitare de protecție! PURTAȚI MASCA, acoperind nasul și gura, în spațiile închise sau aglomerate. PĂSTRAȚI DISTANȚA de 1,5m față de alte persoane și EVITAȚI contactul direct.NU ATINGEȚI suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane. SPALAȚI-VĂ regulat mâinile cu apă și săpun. NU VĂ ATINGEȚI ochii, nasul sau sura cu mâinile murdare. PRECAUȚIA este extrem de importantă în această perioadă! IGSU"

Cine a mai citit mesajul cu atenție?