Valeriu Gheorghiţă: Astăzi ştiința a triumfat. Prin vaccinare putem să revenim la normalitate

Valeriu Gheorghiță, după ce a fost vaccinat anti-COVID-19 a declarat că știința a triumfat. Vaccinarea reprezintă măsura corectă, sigură, eficientă și rapidă prin care putem împreună să revenim la normalitate

Valeriu Gheorghiţă: Astăzi ştiința a triumfat. Prin vaccinare putem să revenim la normalitate


Colonel medic dr. Valeriu Gheorghiţă s-a vaccinat anti-covid la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Carol Davila”, marţi, 5 ianuarie, la ora 9.00. upă ce a făcut vaccinul, Gheorghiță a stat, conform procedurilor 15 minute într-un salon, sub supravegherea cadrelor medicale, pentru a vedea dacă are reacții adverse la ser.

Valeriu Gheorghiță, după ce a fost vaccinat anti-COVID-19 a declarat că știința a triumfat și că vaccinarea reprezintă măsura corectă, sigură, eficientă și rapidă prin care putem împreună să revenim la normalitate
„Este un moment pe care l-am aşteptat de atâțea luni. Astăzi ştiinta a triumfat si ne-a oferit aparitia intr-un timp scurt a unui vaccin. sunt onorat şi mândru că impreună cu colegii mei ne ocupăm de organizarea campaniei de vaccinare. În imediata perioadă ne dorim ca toate vaccinurile să fie distribuite celor care au nevoie. Putem să facem front comun, să fim solidari, să ne protejăm familia, colegii și țara. Cred că doar împreună putem să ieșim în următoarele luni din pandemie și să revenim la o viaţă normală. E timpul să reducem consecințele negative ale acestei pandemii, să limităm pierderile de vieți omenești”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, după ce s-a vaccinat.
Luni au fost imunizate împotriva coronavirusului, cu vaccinul Pfizer BioNTech, 11.912 de persoane, potrivit datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Sănătate Publică.
Astfel, până în prezent au fost vaccinate împotriva COVID-19 25.508 de persoane, în condițiile în care până duminică, 3 ianuarie, fuseseră vaccinate în jur de 13.200 de persoane.
Doar 47 de cadre medicale au avut reacții adverse minore în urma administrării vaccinului.