Accident grav între Topraisar și Mereni. Trei persoane au decedat în urma impactului

Un accident grav a avut loc miercuri după-amiaza pe Drumul Județean 391, între localitățile Topraisar spre Mereni din județul Constanța. Trei persoane a murit în urma impactului.

Accident grav între Topraisar și Mereni. Trei persoane au decedat în urma impactului


Un accident grav a avut loc miercuri după-amiază pe Drumul Județean 391, între localitățile Topraisar spre Mereni din județul Constanța. Trei persoane a murit în urma impactului, iar cea de-a patra a fost transportată în stare gravă la spitalul județean Constanta.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 11.40, pe DJ391, între localitățile Topraisar și Mereni din județul Constanța. În accident au fost implicate două autoturisme și patru victime. Trei persoane au rămas încarcerate și au fost găsite inconștiente după impactul celor două mașini.
”La accident au fost găsite 4 victime, 3 în stop cardiorespirator cărora li s-a efectuat protocol de resuscitare dar au fost declarați decedați la fața locului. A patra victimă cu traumatism abdominal, suspect de hemoragie internă, transportat la Spitalul Județean de un echipaj SAJ”, a anunțat Claudia Tatarici, SAJ Constanta.
Potrivit ISU Constanța, la locul accidentului au fost trimise 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 SMURD B, 1 SMURD C , 1 Descarcerare, elicopterul SMURD și 1 echipaj SAJ.
"În jurul orei 11:40, prin apel unic de urgență 112 am fost solicitați să intervim la un accident rutier între două autoturisme pe DJ 391 între localitatile Topraisar și Mereni. Din informațiile primite de la apelant, la fața locului erau 4 victime, din care 3 încarcerate. Din primele momente au fost alocate 2 ASAS, 2 SMURD B, 1 SMURD C, o Descarcerare, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ.
După extragerea persoanelor încarcerate s-a inceput protocolul de resuscitare, dar, din păcate, cele 3 persoane au fost declarate decedate la fața locului. Ce-a de-a 4 victima a fost transportată de echipajul SAJ la spitalul județean Constanța, aceasta fiind in stare critică", au transmis ISU Constanța.