Accident rutier în Constanța. Un autoturism s-a răsturnat

Pompierii din carul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 19 iunie, la un accident rutier în zona Tomis III, la intersecția străzilor Soveja cu Hașdeu

Accident rutier în Constanța. Un autoturism s-a răsturnat
Foto: ISU Dobrogea


Pompierii din carul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 19 iunie, la un accident rutier în zona Tomis III, la intersecția străzilor Soveja cu Hașdeu, din municipiul Constanța. 

Din primele informații este vorba despre două autoturisme implicate, dintre care unul s-a răsturnat. A fost implicată și o victimă, încarcerată și inconștientă. Victima a fost transportata la spital de echipajul SAJ.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Gavriloae, sunt trei autoturisme implicate.

 Din primele informații este vorba despre două autoturisme implicate, dintre care unul s-a răsturnat. 
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Gavriloae, sunt trei autoturisme implicate. Purtătorul de cuvând al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica a precizat că victima este inconștientă. Victima a fost transportata la spital de echipajul SAJ. 
Update 1: "O femeie de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre Tulcei către Soveja, iar la intersecţia cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un  barbat, de 26 de ani, pe str. Soveja, banda a doua, dinspre bd. Tomis către str. Ştefăniţă Vodă. În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil, fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, din sens opus", precizează reprezentanții IPJ Constanța.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto.

Update 2: Potrivit SAJ Constanța, bărbatul a suferit un traumatism cranian grav, fiinf inconștient și transportat la spital. La camera de resuscitare acesta a întrat în stop cardio-respirator, unde a fost resuscitat cu succes. Pacientul prezenta funcții vitale. (Sursa foto: IPJ Constanța)