Inundații în Constanța. Unde au intervenit pompierii

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au intervenit în mai multe zone din județul Constanța

Inundații în Constanța. Unde au intervenit pompierii


Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au intervenit în mai multe zone din județul Constanța, fiind solicitați pentru scoaterea apelor din imobilele inundate. ISU Dobrogea a intervenit cu 8 autospeciale, 2 motopompe şi 2 drujbe deservite de 28 subofițeri operativi.

La Mangalia s-a intervenit pentru scoaterea apei din subsoluri şi locuinţe în patru locaţii, respectiv: străzile Oprea Cruşoveanu, 1 Mai nr. 25, Ioan Mecu nr. 49 şi strada Gheorghe Ţuţuianu din staţiunea Venus. De asemenea, două echipaje ale Staţiei de Pompieri Tuzla au fost solicitați pentru scoaterea apei din subsolul unui bloc tip ANL din localitatea Schitu şi respectiv pentru scoaterea apei din subsolul Sanatoriului Balneoclimateric Techirghiol. În această ultimă locaţie exista riscul ca apa să ajungă în încăperea centralei termice. În subsolul Casei Speranţei s-a intervenit pentru scoaterea apei, la fel și la Grădiniţa nr. 33 din zona km 4-5. au mai fost înregistrate solicitări de la o policlinică şi de la Herghelia din Mangalia.