Blocată de grevă într-un aeroport din Spania

Francesca Lucarelli a fost invitată să susţină un recital la o petrecere privată din Spania, la Barcelona

Blocată de grevă într-un aeroport din Spania


Deşi i se spune "Selena Gomez de România", Francesca i-a cucerit pe ruşi, greci şi italieni şi a ajuns să fie ascultată la radiourile din Rusia, Kosovo şi Macedonia. Acestă performanţă a reuşit-o cu primul ei single “Paradise”, iar acum, la doar 19 ani, Francesca Lucarelli are o nouă piesă care face senzaţie, “Just Wanna”.

Producătorii muzicali o caută pentru diferite proiecte muzicale, iar recent, frumoasa artistă, 50% româncă – 50% italiancă, a fost invitată să susţină un recital la o petrecere privată din Spania, la Barcelona. Doar că a ajuns în Spania în plină grevă şi a aflat abia în aeroport că mijloacele de transport în comun şi nici taxiurile nu circulă deloc. La început s-a panicat pentru că s-a gândit că ar fi posibil să nu mai ajungă să cânte la timp şi să-şi onoreze angajamentul, însă, însoţită fiind de mama ei, Francesca a reuşit în cele din urmă, după multe rugăminţi la o firmă de rent a car, să închirieze o maşină din aeroport şi să ajungă cu bine la hotelul din Barcelona care a găzduit-o. Nu a ratat concertul, ba chiar a făcut furori pe scenă, aşa că speră să se reîntoarcă curând să-i mai încânte pe spanioli cu melodiile sale.

Francesca a colaborat cu David Deejay, cel care i-a compus piesa “Paradise”, regizorul videoclipului fiind nimeni altul decât talentatul Iulian Moga. Francesca intenţionează să intre pe piaţa muzicală internaţională şi se străduieşte să fie cea mai bună. De altfel, tânăra l-a impresionat deja pe vărul lui Lady Gaga, cu care se pare că este prietenă de familie. Cristiano Malgioglio a plăcut-o din prima pe tânara cântăreaţă, aşa că surse apropiate familiei Lucarelli dau ca sigură începerea unei colaborări între cei doi, atât în Italia, cât şi în România.