Cinci bărbaţi din Mangalia au ajuns la spital după ce s-au luat la bătaie pentru o fată

Cinci bărbaţi au ajuns la spital după ce, luni seara, pe bulevardul 1 Decembrie din Mangalia, s-au luat la bătaie în urma unui conflict spontan iscat între ei, a informat IPJ Constanţa.

Cinci bărbaţi din Mangalia au ajuns la spital după ce s-au luat la bătaie pentru o fată


Cinci bărbaţi au ajuns la spital după ce, luni seara, pe bulevardul 1 Decembrie din municipiul Mangalia, s-au luat la bătaie în urma unui conflict spontan iscat între ei, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"Astăzi, în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul 1 Decembrie din municipiu are loc o altercaţie între mai multe persoane. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre 3 bărbaţi care, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic cu alţi 2 bărbaţi", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ.
Cei cinci au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, starea lor de sănătate fiind una stabilă.
"În cauză a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun", a menţionat IPJ Constanţa.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că la baza conflictului iscat între persoanele respective ar fi o fată.