Ciolacu, după atacul lui Iohannis: Este o mare ruşine! Este un agent electoral mincinos al Partidului Său

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl atacă pe președintele Klaus Iohannis după ce acesta a acuzat PSD că România a fost grav afectată de corupţia guvernelor PSD

Ciolacu, după atacul lui Iohannis: Este o mare ruşine! Este un agent electoral mincinos al Partidului Său


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl atacă pe președintele Klaus Iohannis după ce acesta a acuzat PSD că România a fost grav afectată de corupţia guvernelor PSD și că nicio reformă nu a scăpat nesabotată de PSD.

"Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor.
Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cei cu bun simț, cu logică și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru! 
Vă îndemn să ieșiți din case pentru a trimite acasă acest guvern incompetent și corupt!
Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea! 
Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă! 
Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!" a scris Ciolacu pe Facebook.