Ciolacu: În Guvernul Țepelor, PNL i-a păcălit cu cinism pe copiii țării cu alocațiile

Marcel Ciolacu, a criticat majorarea alocaţiilor de stat pentru copii în 2021 cu doar 20%, menţionând că PNL i-a păcălit cu cinism pe copiii țării cu alocațiile.

Ciolacu: În Guvernul Țepelor, PNL i-a păcălit cu cinism pe copiii țării cu alocațiile
Foto: George Călin


Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat miercuri majorarea alocaţiilor de stat pentru copii în 2021 cu doar 20%, menţionând că "în Guvernul ţepelor, PNL i-a păcălit cu cinism pe copiii ţării cu alocaţiile".

"Am înţeles că nu daţi doi bani pe ideea de a creşte salariile românilor - nici a celor plătiţi cu lefuri mici în sectorul privat şi nicidecum a bugetarilor! Am înţeles că nu vă interesează să le daţi pensionarilor măcar şansa de a-şi păstra nivelul de trai, amânând la nesfârşit majorările de pensii. 
Însă nu credeam că veţi avea atâta josnicie să minţiţi, privind în ochii a milioane de copii! Înaintea alegerilor aţi promis că le dublaţi alocaţiile - nu în toamna acestui an, cum propusese PSD şi votase Parlamentul - ci în tranşe semestriale de câte 20%, până în 2022. 
Azi, aţi arătat ţării că şi dublarea alocaţiilor a fost o farsă sinistră! În Guvernul ţepelor, PNL i-a păcălit cu cinism pe copiii ţării cu alocaţiile, aşa cum USR-PLUS i-a minţit pe părinţii lor cu sloganul 'TaxeZero pe salariul minim'! Sunteţi mici la suflet şi lipsiţi de omenie! Sunteţi Guvernarea Anti-Alocaţie, în care până şi copii primesc ţeapa cu dedicaţie!", a scris Ciolacu, miercuri, pe Facebook.