Cîţu la Focşani: Prin investiţii majore vom reduce decalajul dintre această zonă şi alte regiuni

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, luni, la Focşani, că toate UAT-urile din Vrancea vor beneficia de investiţii majore care vor reduce decalajul de dezvoltare dintre această zonă şi alte regiuni.

Cîţu la Focşani: Prin investiţii majore vom reduce decalajul dintre această zonă şi alte regiuni


Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, luni, la Focşani, că toate unităţile administrativ-teritoriale (UAT) din Vrancea vor beneficia de investiţii majore care vor reduce decalajul de dezvoltare dintre această zonă şi alte regiuni.

Liderul PNL, Florin Cîțu, a confirmat că va susține investițiile de amploare pe care le pregătește administrația județeană liberală condusă de președintele CJ Cătălin Toma.
”Vorbim de noul spital județean pe care-l vom construi, mai ales că suntem deja aproape de momentul realizării proiectului tehnic. Vrem să facem și parcul industrial de la Garoafa, iar autostrada de la Focșani la Ploiești este pe drumul cel bun, după cum se știe”, a precizat Cătălin Toma.

Președintele PNL Florin Cîțu și ministrul Dan Vîlceanu au anunțat în cadrul ședinței de astăzi că atât municipiile și orașele din România, precum și comunele, vor avea multiple oportunități de finanțare prin programele guvernamentale pregătite. 
”Am venit la Focșani pentru a vă transmite felicitări de ziua filialei și pentru victoriile din alegerile anterioare. Sunt alături de filiala dvs. și de președintele Cătălin Toma, fostul meu coleg din Senatul României. Vreau să vă anunț personal că ne-am ținut de cuvânt, iar noul spital județean de la Focșani este inclus la finanțare și va fi realizat prin PNRR. De asemenea, toate UAT-urile vor putea derula proiecte prin PNRR, prin fonduri europene și prin PNI, proiecte care vor schimba fața județului Vrancea în următorii ani. Ne vom baza pe investiții majore pentru vrânceni și împreună cu președintele Consiliului Județean, Cătălin Toma vom reduce decalajul de dezvoltare dintre această zonă și alte regiuni”, a precizat Florin Cîțu.
Florin Cîţu şi ministrul Fondurilor Europene, Dan Vâlceanu, s-au aflat, luni seara, la Focşani, pentru a fi alături de filiala PNL Vrancea, care împlineşte 142 de ani de existenţă.
Momentul a fost marcat în acest an printr-o şedinţă festivă a Colegiului Director Judeţean al PNL Vrancea, la care au participat şi zeci de preşedinţi de organizaţii liberale. (Sursa foto: PNL Vrancea /Facebook)