Deputatul Dumitru Focșa a făcut scandal în secția de votare: Nu suport să urle o muiere la mine

Deputatul Dumitru Focșa a făcut scandal într-o secție de votare din Constanța. El a reclamat la Poliție că urnele nu sunt sigilate și că a dispărut o ștampilă.

Deputatul Dumitru Focșa a făcut scandal în secția de votare: Nu suport să urle o muiere la mine


Deputatul Dumitru Focșa a făcut scandal într-o secție de votare din Constanța. El a reclamat la Poliție că urnele nu sunt sigilate și că a dispărut o ștampilă. La un moment dat s-a și certat cu președinta secției, căreia i-a spus: „Nu suport să urle o muiere la mine!”.

Deputatul le-a reclamat polițiștilor Secției 2 Constanța că urnele nu sunt sigilate corespunzător în secția de vot 142. Autoritatea electorală urmează să fie sesizată.
"La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că s-ar fi prezentat la secția de votare nr. 142 din municipiul Constanța și ar fi constatat că urnele nu ar fi sigilate corespunzător. În cauză urmează a fi sesizată autoritatea electorală competentă. Totodată, persoana a afirmat că ar fi fost amenințată cu acte de violență, pe fondul unui conflict spontan cu un alegător. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare", a transmis IPJ Constanța.