Cîțu: I-am cerut ministrului de Interne o anchetă rapidă și transparentă. Vinovații trebuie să răspundă

Premierul Florin Cîţu a cerut ministrului de Interne o anchetă rapidă şi transparentă şi că toţi vinovaţii trebuie să răspundă.

Cîțu: I-am cerut ministrului de Interne o anchetă rapidă și transparentă. Vinovații trebuie să răspundă


Premierul Florin Cîţu a delcarat, luni seară, după ce trei pacienţi internaţi în unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeş au murit din cauza unei defecţiuni la instalaţia de oxigen, că a cerut ministrului de Interne o anchetă rapidă şi transparentă şi că toţi vinovaţii trebuie să răspundă.

"Încă o tragedie în România. Trei persoane au decedat. Nu știm acum de ce. Condoleanțe familiilor îndoliate. Am vorbit cu ministrul de Interne și i-am cerut o anchetă rapidă și transparentă. Vinovații trebuie să răspundă. E o presiune mare pe spitale. Vaccinarea e singura soluție. Am văzut că reprezentanții statului fug de comunicare în aceste momente. Cetățenii au nevoie să venim să le explicăm. De asta e acum dl Arafat cu mine, să vă explicăm ce știm până acum. Vom încerca să avem mai multe paturi la ATI. În continuare suntem în această luptă cu pandemia. Nu putem garanta că nu se vor mai întâmpla astfel de tragedii, dar sperăm să nu se mai întâmple. Ca să reducem presiunea, trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. Ancheta va fi transparentă și corectă, iar vinovații vor răspunde", a declarat premierului Florin Cîțu.