Cîțu: Soluția pentru dezvoltarea României este una singură - Administrația liberală

Premierul Florin Cîțu, a transmis luni, după desfășurarea alegerilor parțiale, că dezvoltarea României depinde de resursa umană de calitate, de resursele financiare și de viziune.

Cîțu: Soluția pentru dezvoltarea României este una singură - Administrația liberală


Premierul Florin Cîțu, candidat la președinția PNL, a transmis luni, după desfășurarea alegerilor parțiale, că dezvoltarea României depinde de resursa umană de calitate, de resursele financiare și de viziune, iar liberalii le au pe toate. „Soluția pentru dezvoltare este una singură - administrația liberală”, a insistat Cîțu.

„Cheia dezvoltării României în următorii opt ani de guvernare liberală este simplă: resursă umană de calitate, resurse financiare și viziune. Le avem pe toate. Dovadă o fac colegii mei care au câștigat alegerile locale parțiale!
Îi felicit pe Mihai-Cristian Lazăr, Irina Cojocaru, Daniel Sânzâiană, Dănuț Codrean, Adrian-Dan Ciocan, Monica-Silvia Ceaușescu, Mihai Vișinescu, Virgil-Daniel Gruia, Horațiu-MIhai Lazăr, Leontin-Dorin Hibais, Daniela-Mihaiela Csatlos-Koncz, Raul-Gabriel Niculae, Gabriel Lupulescu, Vasile Iliuț, Niculae-Ioan Pop!
#RomâniiTrebuieSăȘtie că soluția pentru dezvoltare este una singură - administrația liberală!”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.