Diana Şoşoacă nu a fost lăsată să vorbească la mitingul AUR: Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!

Liderul AUR, George Simion și senatoarea Diana Șoșoacă au intrat în conflict, duminică, în Piața Victoriei, în condițiile în care ambii doreau să se adreseze protestatarilor ieșiți în stradă.

Diana Şoşoacă nu a fost lăsată să vorbească la mitingul AUR: Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!
Foto: Hotnews


George Simion, liderul AUR, şi Diana Şoşoacă, senator şi fostă membră AUR, s-au întâlnit la protestul din Piaţa Victoriei, ocazie cu care s-au acuzat reciproc de confiscarea protestului.

La un moment dat, atât Simion, cât şi Şoşoacă vorbeau în acelaşi timp la microfoane, iar susţinătorii liderului AUR au sabotat-o pe fosta membră AUR şi i-au tăiat microfonul.
Aceasta a fost dată jos de pe scenă şi a început să strige după jandarmi să o apere.
”Fără unitate nu o să răzbească nimeni, asta vă asigur. Fără unitate nu va cădea niciun Guvern. Fără unitate, nu va cădea niciun preşedinte. Fără unitate nu vor fi alegeri anticipate”, a spus Şoşoacă la o portavoce.
Ea l-a invitat pe liderul AUR, George Simion, să vină pe scenă.
Mai mulţi protestatari au început să o critice pe senatoare. ”Ai vorbit urât de noi toată ziua, nu ţi-ar fi ruşine. Ne-ai făcut în toate felurile. Dă-te jos de pe scenă”, a strigat un bărbat din mulţime.
Senatoarea a pus situația pe seama lui George Simion, despre care spune că „și-a bătut joc de AUR”.
„Trădătorul rămâne trădător! Simioane, Iudă! Iudelor! Iudelor! Deci ne-au scos nouă microfoanele şi le-au pus pe ale lor, ca să  nu avem voie să vorbim! Asta este unitate, Simioane? Asta-i unitate, trădătorule? E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine! Rușine! Dacă ai curaj vino aici la scena că nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”, a declarat senatoarea.