Facebook interzice reclamele politice încă o lună

Facebook a anunțat miercuri că va extinde interdicția reclamelor politice americane timp de încă cel puțin o lună. Compania condusă de Mark Zuckerberg a argumentat decizia prin întârzierea rezultatelor oficiale.

Facebook interzice reclamele politice încă o lună


Facebook a anunțat miercuri că va extinde interdicția reclamelor politice americane timp de încă cel puțin o lună. Potrivit The Verge, compania condusă de Mark Zuckerberg a argumentat decizia prin întârzierea rezultatelor oficiale.

Pauza temporară a reclamelor pe teme politice și sociale din Statele Unite continuă să fie în vigoare ca parte a eforturilor noastre de a proteja alegerile. Companiile trebuie să aștepte să dureze încă o lună, chiar dacă ar putea exista o oportunitate de a le relua mai devreme”, se arată într-o actualizare a postării inițiale a Facebook.
Primirea rezultatelor alegerilor americane din acest an durează mai mult decât anterior din cauza pandemiei Covid-19 și a voturilor prin corespondență. Am implementat mai multe politici și produse pentru a ajuta la protejarea integrității scrutinului și pentru a reduce oportunitățile de confuzie și abuz”, a mai transmis compania, pe blogul său.