FOTO Incendiu izbucnit la mansarda unei locuințe din comuna Cumpăna

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Cumpăna.

FOTO Incendiu izbucnit la mansarda unei locuințe din comuna Cumpăna


Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Cumpăna, pe strada Ion Vodă, la numărul 2, acolo unde a izbucnit un incendiu.

La fața locului intervin Detașamentul Port, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu funcțiuni multiple și o ambulanță SMURD B, alături de Detașamentul Fripis, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autoscară și Detașamentul Midia cu o autocisternă.

UPDATE: Proprietarului, un bărbat de 54 de ani, i se acordă primul ajutor, el suferind un atac de panică. Focul este încă puternic, dar localizat, ard circa 100 mp de mansardă, patru persoane au fost evacuate.
Incendiul a fost localizat la ora 20:05.  Au ars 80-100 mp din suprafața mansardei. Au fost evacuate 4 persoane, printre care și proprietarul, un bărbat de 54 de ani.