George Simion cere suspendarea lui Iohannis: Nu vedem altă soluţie. Pe noi ne deranjează corupţia

George Simion crede că România trebuie să scape de urgență de președintele Klaus Iohannis și de Guvernul Cîțu

George Simion cere suspendarea lui Iohannis: Nu vedem altă soluţie. Pe noi ne deranjează corupţia


George Simion crede că România trebuie să scape de urgență de președintele Klaus Iohannis și de Guvernul Cîțu. Acesta e convins că poate găsi sprijin parlamentar pentru a declanșa alegeri anticipate, la fel cum poate obține inițierea suspendării președintelui Iohannis. Liderul AUR a comentat și proiectul vaccinării obligatorii din România, pe care-l critică vehement.

"S-a tot spus că vaccinarea nu va fi obligatorie, nu va fi condiționată. Așa cum i-am spus ministrului Vlad Voiculescu că una vorbim, alta fumăm. Nu prea a înțeles. Trebuia să-i spun tovarășe Voiculescu, pe principiul tovarășe Gheorghiu Dej, ce țigări fumăm, când a vorbit cu Tudor Arghezi. Peste tot se vorbește despre acel pașaport de vaccinare. Vedem ce a decis guvernul din Cehia, o majoritate a anulat starea de alertă. Eu cred că se poate renunța la starea de alertă în România.
Sunt vaccinat cu pachetul de bază, nu mă voi vaccina în acest moment cu vaccin coronavirus, lucrurile evoluează. Am putea să ne vaccinăm preferențial cu AstraZeneca, am 34 de ani, cu sănătatea stau bine. Apar noi medicamente și din Turcia și din Israel. Lăsăm lucrurile să se desfășoare, lăsăm lucrurile să se vaccineze pentru bolnavii cronici, pentru cei ce doresc acest lucru.
Sănătatea ține și pentru psihicul uman. Dacă asta își doresc, pentru a fi liniștiți, să se poată vaccina. Vedem că dozele AstraZeneca nu sunt tocmai recomandate peste 55 de ani. Ca să faci religie în școli îți trebuie acordul scris al părinților, dar încearcă să introducă în școală o educație pornografică, ceea ce nu e tocmai în regulă. 
Cred eu că având în vedere numărul tot mai mic de cazuri raportate se poate renunţa la starea de alertă. Ni s-a prezentat la sesiunea comună o informare venită de la preşedintele Klaus Iohannis că e continuată starea de alertă. Trebuie continuată starea de alertă pentru a se face achiziţii fără licitaţie. Pe noi ne deranjează corupţia din timpul actualei stări de alertă”, a declarat George Simion la România TV.
George Simion nu a exclus nici suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. Deputatul AUR a spus că nu vede „altă soluţie decât alegerile anticipate cât mai repede” deoarece „acest Guvern nu are altă soluţie decât să împrumute la infinit ţara”.
"Nu vom renunţa în nicio clipă la niciun mijloc paşnic, civilizat de a ne face auziţi. Nu cred că putem rezista cu acest Guvern care continuă politicile Guvernelor trădătoare din ultimii 30 de ani. Ne gândim că acest președinte Klaus Iohannis trebuie să ne părăsească. Se poate iniția suspendarea președintelui. Nu vedem altă soluție decât alegerile anticipate”, a transmis Simion.