Horia Țuțuianu: Îi îndemn pe toți liderii politici și pe toți consilierii județeni să doneze sânge

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu a răspuns apelului făcut de Centrul Regional de Transfuzii Sanguine și a mers să doneze sânge

Horia Țuțuianu: Îi îndemn pe toți liderii politici și pe toți consilierii județeni să doneze sânge


Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu a răspuns apelului făcut de Centrul Regional de Transfuzii Sanguine și a mers să doneze sânge cu colegii săi din Consiliul Județean Constanța.

Astăzi, împreună cu colegii mei, din cadrul Consiliului Județean Constanța, am raspuns apelului făcut de Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța și am fost să donăm sânge. Am făcut acest lucru pentru că sângele este vital pentru cei aflați în nevoie. Îi îndemn pe toți liderii politici, precum și pe toți consilierii județeni să doneze sânge, pentru salvarea vieții constănțenilor noștri. De asemenea, lansez un apel public către toți constănțenii să sprijine Centrul Regional de Transfuzii Sanguine, pentru ca acesta să asigure suportul necesar chirurgilor de excepție din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța”, a spus președintele CJC, Horia Țuțuianu, pe pagina sa de Facebook.
Țuțuianu a reamintit că orice acțiune de donare înseamnă o șansă în plus pentru constănțenii care au nevoie sânge.