Încă un deces în urma incendiului de la Spitalul din Constanța. Bilanțul victimelor ajunge la 10

Bilanțul victimelor în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase din 6 octombrie a.c., bilanțul a ajuns la 10. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, fără comorbidități.

Încă un deces în urma incendiului de la Spitalul din Constanța. Bilanțul victimelor ajunge la 10


Încă un pacient ce era internat în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, în cursul zilei de vineri când a pornit incendiul, a decedat. Astfel, bilanțul tragediei de la Constanța ajunge la 10 morți.

"Virusul SARS CoV -2 a mai făcut o victimă. Incă un pacient dintre cei transferați a pierdut lupta cu COVID 19. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, fără comorbidități, dar cu o formă severă de Covid 19. Pacientul care a fost transferat vineri la SCJU, a fost internat  în secția ATI, cu stare stabilă. Din păcate, având în vedere afectarea pulmonară severă, în cursul nopții trecute starea pacientului s-a agravat. Deși medicii au făcut tot ce le-a stat în putință, la primele ore ale dimineții pacientul a decedat. În același timp, facem apel la populație să se vaccineze! Este singurul mod în care putem lupta cu boala Covid 19, a cărei evoluție este, după cum vedeți, imprevizibilă", subliniază purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Crina Kibedi.