Incendiu la halele COMCM din Constanța. Un subofiţer ISU Dobogea a fost rănit în timul intervenţiei

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați duminică, 24 mai, să intervină pentru lichidarea unui incendiu cu degajări mari de fum

Incendiu la halele COMCM din Constanța. Un subofiţer ISU Dobogea a fost rănit în timul intervenţiei


Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați duminică, 24 mai, să intervină pentru lichidarea unui incendiu cu degajări mari de fum la hala industrială COMCM Constanța. Un subofiţer ISU Dobogea a fost rănit în timul intervenţiei.

UPDATE 1: În urmă cu câteva minute ISU Dobrogea a anunțat lichidarea incendiului. Acțiunea de stingere s-a încheiat în urmă cu 20 de minute. Din fericire, focul nu s-a propagat la construcțiile învecinate.
UPDATE: În timpul acțiunii de stingere a incendiului un pompier a fost rănit. O autospecială SMURD l-a preluat la spital pentru îngrijiri medicale.
Un incendiu de proporții a izbucnit în urmă cu puțin timp pe varianta municipiului Constanța, vizavi de magazinul Jumbo. Din primele informații oferite de compartimentul de presă al ISU Dobrogea, cendiul a izbucnit la halele de materiale de contrucții din curtea COMCM.
A fost emisă alertă de urgență extremă de către ISU Dobrogea: „Atenție! Incendiu la hala industrială în incinta COMCM Constanța, cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției, rămâneți în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum”.
La fața locului acționează 33 de pompieri cu patru autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj medical SMURD.
"Din cauza degajării mari de fum, s-a transmis pe sistemul RO Alert pentru locuitorii din zonă pentru a rămâne în casă sau pentru a închide geamul. Din primele informaţii ar fi luat foc de la o maşină aflată în curtea halei. Avem un subofiţer rănit uşor la bărbie, fiind transportat la spital", au declarat reprezentanţii ISU Dobrogea.