Iohannis: Condamn cu fermitate acele manifestări violente puţine, dar foarte vizibile

Preşedintele Klaus Iohannis a mulţumit românilor, autorităţilor, preoţilor pentru modul în care au respectat recomandările refritoare la distanţarea socială

Iohannis: Condamn cu fermitate acele manifestări violente puţine, dar foarte vizibile


Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că autorităile se gândesc la măsurile de relaxare după încheierea stării de urgenţă, în funcţie de evoluţia situaţiei, precizând că aceasta se va întâmpla treptat şi că va trebui să continuăm să trăim cu anumite restricţii. 

El a mulţumit marţi românilor, autorităţilor, preoţilor pentru modul în care au respectat recomandările refritoare la distanţarea socială cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, a mulţumit medicilor pentru eforturi şi a condamnat cu fermitate manifestările violente, puţine, dar foarte vizibile din aceste zile. 
Vă mulţumesc că aţi respectat măsurile de sărbători. Sunt foarte bucuros să constat că am reuşit să facem ce ne-am propus. Mulţumesc bisericilor, preoţilor, care au avut o contribuţie semnificativă. Mulţumiri se cuvin şi autorităţilor. Mulţumiri speciale medicilor şi personalului medical. Au fost câteva chestiuni cu iz clar negativ. Condamn cu fermitate acele manifestări violente puţine, dar foarte vizibile. Au fost oameni care n-au înţeles despre ce e vorba. În aceste chestiuni trebuie să laud autorităţile care au intervenit rapid şi ferm. Nu putem tolera astfel de manifestări violente. Este timpul să ne gândim la ceea ce se numeşte un plan de relaxare atunci când condiţiile vor fi îndeplinite”, a declarat Iohannis.