Jucător de alba neagra depistat de către polițiștii locali în stațiunea Mamaia

Polițistii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat, luni, în Stațiunea Mamaia un bărbat care promova un joc de noroc de tip alba-neagra.

Jucător de alba neagra depistat de către polițiștii locali în stațiunea Mamaia


Polițistii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat, luni, în Stațiunea Mamaia un bărbat din municipiul București care promova un joc de noroc de tip alba-neagra.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani a încetat activitatea ilicită la vederea oamenilor legii, iar spectatorii au părăsit zona, restabilindu-se un climat public civilizat.

Au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării instituției abilitate (Poliția Stațiunii Mamaia) pentru continuarea cercetărilor, deoarece fapta întrunește elementele constitutive ale unei infracțiuni.
În cazul în care sesizați astfel de fapte, vă recomandăm să nu dati curs acestor invitații, care ar putea să vă aducă prejudicii materiale și să sesizați imediat dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro”, precizează Primăria municipiului Constanța.