Loredana, fata care și-a ucis prietena, rămâne în închisoare încă 30 de zile

Tânăra de 18 ani care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a ascuns cadavrul într-o valiză și lasat-o într-un parc din Mangalia, va rămâne în închisoare pentru încă 30 de zile.

Loredana, fata care și-a ucis prietena, rămâne în închisoare încă 30 de zile


Tânăra de 18 ani care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a ascuns cadavrul într-o valiză și lăsat-o într-un parc din Mangalia, va rămâne în închisoare pentru încă 30 de zile.

Avocatul Loredanei, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă în Mangalia și apoi a abandonat-o sub o bancă într-un parc, a vorbit despre starea sa. Tânăra și-ar regreta faptele și nu ar dori să fie eliberată. Instanța a decis prelungirea arestării preventive cu încă 30 de zile.
Ea a stat 30 de zile după gratii, iar procurorii au obținut prelungirea arestului cu încă 30 de zile. Loredana a fost de acord să rămână în arest. Cât timp a stat în închisoare, aparent, a avut timp de gândire și a recunoscut că poate reprezenta un pericol public, drept pentru care merită să se afle în arest.
Totuși, ea a încercat să ascundă toate urmele care o incriminau, dar polițiștii au depistat-o. Când a fost reținută și-a recunoscut fapta.
Alina, fata care a fost ucisă de cea mai bună prietenă, a fost găsită într-o valiză, în dimineața zilei de 6 august, într-un parc din Mangalia.