Lucian Bote: Doamna senator Diana Șoșoacă este campioană la amenzi

Ministrul de Interne a transmis faptul că senatoarea a primit de-a lungul timpului multe sancțiuni. „Doamna senator este campioană la amenzi", a declarat Lucian Bode.

Lucian Bote: Doamna senator Diana Șoșoacă este campioană la amenzi


Senatoarea Diana Șoșoacă este cea mai vizibilă figură publică din România, care se opune restricțiilor anti-COVID-19, impuse de Guvern.

Senatoarea care a devenit cunoscută publicului larg de anul trecut, din timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, a participat weekendul trecut la protestele anti-restricții, acțiune în urma căreia premeirul Florin Cîțu și ministrul de Interne, Lucian Bode, au reacționat. 
Diana Șoșoacă a fost amendată în urma participării la protestele organizate sâmbăta trecută. Ministrul de Interne a făcut anunțul, care a transmis faptul că senatoarea a primit de-a lungul timpului multe sancțiuni. 
„Doamna senator este campioană la amenzi", a declarat Lucian Bode. 
„Din păcate, avem și parlamentari care instigă la nerespectarea legii. Aici e o problemă morală cred. Sunt parlamentari care fac legea, dar nu respectă legislația în vigoare. Sunt liberal, nu am o problemă cu protestele, dar să o facă respectând legea. Să poarte mască!”, a declarat Florin Cîțu în cadrul conferinței de presă susținute luni.