MApN a lansat în dezbatere un proiect care viza pensiile personalului civil din subordine şi l-a retras

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că a decis retragerea proiectului încadrarea activităţii personalului civil din subordine în condiţii de muncă deosebite şi speciale.

MApN a lansat în dezbatere un proiect care viza pensiile personalului civil din subordine şi l-a retras


Ministerul Apărării Naţionale anunţă că a decis retragerea proiectului legislativ de modificare a Legii nr. 263/2010, care viza crearea cadrului normativ care să permită încadrarea activităţii personalului civil din instituţiile de apărare, ordine publică şi securitate naţională în condiţii de muncă deosebite şi speciale, ca urmare a observaţiilor primite până la acest moment.

Potrivit unei informări de presă a MApN, procedura de transparenţă decizională pentru acest proiect de act normativ a început în data de 17 martie.
"Proiectul de act normativ în discuţie, iniţiat şi elaborat de instituţiile de apărare, ordine publică şi securitate naţională, a avut ca scop crearea cadrului normativ care să permită încadrarea activităţii personalului civil din propriile instituţii în condiţii de muncă deosebite şi speciale, similar prevederilor aplicabile personalului militar şi poliţiştilor", se arată în informare.