Minoră de 15 ani, răpită în Târgu Mureș, chiar de lângă unchiul ei. A fost activată o celulă de criză

O minoră din de 15 ani a fost luată de lângă unchiul ei în plină stradă. Fata a fost urcată într-o maşină şi de atunci nu a mai fost văzută.

Minoră de 15 ani, răpită în Târgu Mureș, chiar de lângă unchiul ei. A fost activată o celulă de criză


O minoră în vârstă de 15 ani a fost răpită, luni după-amiază, de pe o stradă din Târgu Mureș, unde se afla împreună cu unchiul său. Totul s-a întâmplat în jurul orei 17.40, Eva Suketes fiind luată cu forța de niște persoane necunoscute și băgată într-o mașină, informează Poliția Română. Pentru găsirea fetei a fost declanșat mecanismul „Alertă răpire copil” și a fost constituită o celulă de criză.

”Astăzi, în jurul orei 17.40, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 15 ani, SUKETES EVA, din Odorheiul Secuiesc. Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla cu unchiul său, pe strada Bega din Târgu Mureș, a fost luată cu forța de persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută”, se arată în mesajul transmis de Poliție pe pagina de Facebook.
Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului pentru a încerca să identifice automobilul cu care a fost răpită minora.
În momentul răpirii, fata purta o geacă neagră cu glugă cu margine albă, pantaloni gri și bocanci înalți negri.
Autoritățile fac apel la la populație pentru găsirea minorei și îi roagă pe cei care pot oferi informații care să ducă la depistarea acesteia să sune la numărul de urgență 112.