Niculescu: Voi fi același om, plin de determinare care dorește să aducă un plus în viețile oamenilor din acest județ

Fostul prefect al Constanței, George Niculescu, candidatul PNL Constanţa la Senat, nu intră în Parlament.

Niculescu: Voi fi același om, plin de determinare care dorește să aducă un plus în viețile oamenilor din acest județ


Fostul prefect al Constanței, George Niculescu, candidatul PNL Constanţa la Senat, nu intră în Parlament nici după redistribuire. Acesta a transmis un mesaj constănţenilor pe care îi asigură că va munci, în continuare, pentru ei.

"Încep să se așeze lucrurile, după niște alegeri parlamentare atipice, în care ne-am confruntat cu un absenteism fără precedent. Tocmai de aceea, votul fiecăruia dintre voi a cântărit și mai mult. Cu toate obstacolele, denigrările, mesajele pline de ură și dezinformare, Partidul Național Liberal a câștigat alegerile, în județul Constanța. La nivel național, va fi forța politică în jurul căreia se va forma un Guvern în care toți românii își pun speranța. Vă mulțumesc pentru votul de încredere pe care ni l-ați acordat!
PNL Constanța va trimite în Parlamentul României cinci oameni capabili (patru deputați și un senator), colegii mei, oameni care vor lupta pentru binele Constanței, dar și al întregii țări. Din păcate, din cauza sistemului de redistribuire, nu am ocazia să vă reprezint în Parlament pentru următorii 4 ani. Chiar dacă este frustrant să știi că ai muncit zi și noapte, că ai avut, alături de colegi, cel mai solid program, voi accepta situația cu demnitate!
Asta nu înseamnă că voi ceda! Voi fi același George Niculescu, omul plin de determinare care dorește să aducă un plus în viețile oamenilor din acest județ. Indiferent de ce poziție voi ocupa, în perioada care urmează, rămân dedicat valorilor liberale și voi fi un sprijin pentru colegii mei primari, consilieri sau parlamentari.
Rămân aproape de voi! Vă doresc, tuturor, multă sănătate!", a transmis George Niculescu pe pagina de Facebook.