Orban, despre Rafila și Cercel: Nu mai au nicio credibilitate în tot ceea ce exprimă. Au devenit pesediști

Premierul Ludovic Orban a lansat atacuri la cei doi specialiști aflați pe lista PSD pentru parlamentare, Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel.

Orban, despre Rafila și Cercel: Nu mai au nicio credibilitate în tot ceea ce exprimă. Au devenit pesediști


Prezent în cadrul unei emisiuni TV, premierul Ludovic Orban nu a ezitat să îi atace în termeni duri pe cei doi medici specialiști, experții care au avut parte de o notorietate uriașă în acest an, în contextul pandemiei de coronavirus.

Atât profesorul Alexandru Rafila, cât și prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, au anunțat că s-au înscris în PSD și că vor candida la alegerile parlamentare din decembrie.
"Cum să te duci tu Rafila și Cercel la PSD care a torpilat deciziile sanitare ale autorităților? Vor fi torpilați! Nu mai au nicio credibilitate în tot ceea ce exprimă. Unul dintre ei și-a schimbat deja opiniile, am văzut. Nu vreau să îi dau numele. Să te duci să îți depui candidatura la PSD, mi se pare un fel de abandon. Ce o să facă Cercel? Se ocupă de Matei Balș sau se duce în campanie cu domnul Ciolacu și cu domnul Bădulescu? Domnul Rafila mai este și reprezentant OMS. Să știe lumea că cei doi s-au înscris în PSD ca să candideze. Unul a mai fost membru PSD, domnul Rafila. Cel puțin, în cazul unuia, a mai obținut funcții de la PSD, nu e prima oară, la fel a fost și cazul celuilalt care și ăla a obținut funcții oarecum similare, nu se știe din partea cui", a declarat Ludovic Orban.