Orban: Ştiţi cum îmi mai spun unii colegii? Duracell! Sunt un om care muncește enorm

Președinte PNL, Ludovic Orban și candidat pentru încă un mandat în această funcție, a declarat că e un lider cu o foarte importantă cotă de încredere și că are o susținere foarte mare la baza partidului.

Orban: Ştiţi cum îmi mai spun unii colegii? Duracell! Sunt un om care muncește enorm


Președinte PNL, Ludovic Orban și candidat pentru încă un mandat în această funcție, a declarat, vineri, că e un lider cu o foarte importantă cotă de încredere, că are o susținere foarte mare la baza partidului și că e recunoscut pentru puterea sa de muncă - unii colegi chiar îi spun ”Duracell”. 

„Sunt un lider foarte cunoscut, cu o cotă de încredere foarte importantă, sunt un om care înţeleg foarte bine nevoile României şi cunosc foarte bine PNL. Strategia pe care o propun PNL-ului va fi una câştigătoare și ne va permite, în 2024, să rămânem principalul partid din România”, a declarat Ludovic Orban aflat la Brăila.
Orban a mai spus că baza partidului e alături de el „într-o proporţie zdrobitoare” și că „oricât de mult se va încerca să fie influenţată şi determinată prin alte mijloace pârghii administrative sau de altă natură, până la urmă voinţa bazei partidului se va simţi”, potrivit B1TV.
Ludovic Orban a mai afirmat că unii colegi îi spun Duracell pentru că muncește foarte mult: „Ştiţi cum îmi mai spun unii colegii? Duracell! Apropo de putere de tracţiune, chiar am putere de tracţiune, de la 7 dimineaţa până la 12 noaptea. Sunt un om care muncește enorm”.