Primul caz de coronavirus depistat la Prefectura Constanța. George Niculescu și echipa sa vor intra în autoizolare

Un prim caz de COVID-19 a fost confirmat în Instituția Prefectului din Județul Constanța. O persoană angajată în cancelaria prefectului a fost testată pozitiv în cursul acestei seri

Primul caz de coronavirus depistat la Prefectura Constanța. George Niculescu și echipa sa vor intra în autoizolare


Un prim caz de COVID-19 a fost confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța. O persoană angajată în cancelaria prefectului a fost testată pozitiv în cursul acestei seri.

Imediat, DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică, pentru a stabili dacă sunt și alte persoane suspecte de infecția cu virusul SARS-CoV-2. Mâine dimineață, cancelaria prefectului va fi dezinfectată, conform normelor în vigoare.
În urma confirmării primului caz de coronavirus în Prefectura Constanța, George Niculescu și echipa sa vor intra în autoizolare până la efectuarea testului și aflarea rezultatului.
Am discutat cu colega noastră, care acum se află internată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Este asimptomatică, starea ei este foarte bună. În perioada următoare, la nivelul Prefecturii, vor fi luate toate măsurile necesare prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, sub îndrumările venite din partea reprezentanților DSP Constanța”, a declarat George-Sergiu Niculescu, prefectul județului Constanța.