Concert în aer liber şi şapte minute de artificii, din şapte locuri diferite, la Constanţa

Constanța se pregătește de trecerea dintre ani. Noul an va fi întâmpinat, în premieră, cu şapte minute de focuri de artificii lansate în şapte zone ale oraşului.

Concert în aer liber şi şapte minute de artificii, din şapte locuri diferite, la Constanţa


Noul an va fi întâmpinat, în premieră în municipiul Constanţa, cu şapte minute de focuri de artificii lansate în şapte zone ale oraşului, două dintre acestea - pe plajă, efectele pirotehnice fiind sincronizate cu o coloană muzicală personalizată, informează Primăria Constanța.

În seara de 31 decembrie, mai mulţi DJ vor crea o atmosferă electrizantă pe o porţiune de câteva sute de metri a bulevardului Tomis.

"Constanţa se pregăteşte de trecerea dintre ani. Va fi o noapte plină de lumină, sunet şi culoare! DJ Adrian Eftimie, DJ Optick, DJ Vali Bărbulescu şi DJ Sllash&Doppe vor crea o atmosferă electrizantă pe bulevardul Tomis, zona cuprinsă între Miga şi Lupoaică. Showul va începe la ora 20:00", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Accesul este liber, cu respectarea măsurilor de prevenţie - distanţarea fizică şi purtarea corectă a măştii de protecţie.
Pentru prima dată la Constanţa, la miezul nopţii, noul an va fi întâmpinat cu 7 minute de focuri de artificii lansate din 7 locaţii diferite: 
1. Parcul Arheologic; 
2. Parcul Tăbăcariei; 
3. Parc Poarta 6; 
4. Plaja Reyna; 
5. Plaja Neversea; 
6. Campus Ovidius; 
7. Parcare Vivo mall. 
Efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată.

Cetăţenii sunt invitaţi să întâmpine împreună noul an. "Vino să întâmpinăm anul 2022 împreună! Vino să te încarci cu energie! Va fi o noapte de neuitat!", a mai transmis Primăria Constanța.