Putin: Militarii ruși acționează ca niște adevărați eroi. Toate sarcinile atribuite sunt rezolvate

Președintele rus, Vladimir Putin a declarat joi că operațiunea militară a Rusiei în Ucraina se desfășoară conform planului, iar soldații ruși acționează ca niște adevărați eroi.

Putin: Militarii ruși acționează ca niște adevărați eroi. Toate sarcinile atribuite sunt rezolvate


Președintele rus, Vladimir Putin a declarat joi că operațiunea militară a Rusiei în Ucraina se desfășoară conform planului, iar soldații ruși acționează ca niște „adevărați eroi”.

„Operațiunea militară specială se derulează strict potrivit calendarului, potrivit planului”, a spus Putin la televiziunea națională, în a opta zi de invazie în Ucraina și după o reuniune a consiliului de securitate a Federației Ruse.
Vladimir Putin anunță că îl va decora pe un soldat rus, despre care președintele rus a spus că „s-a aruncat în aer” cu o grenadă pentru a evita să fie capturat.  
Vladimir Putin a declarat că încă îi consideră pe ruși și ucraineni ca fiind un singur popor. Cursul ostilităților din Ucraina arată că Rusia este în război cu neo-naziștii, a mai spus el.
Putin a mai spus că operațiunea militară se desfășoară conform planului. “Toate sarcinile atribuite sunt rezolvate”, a spus el. 
De asemenea, liderul rus a transmis că va plăti o indemnizație unică - 7.421.000 de ruble - familiilor victimelor.