Răsăuțeanu: Am depus proiectul de hotărâre pentru abrogarea HCL 77/2021 privind activitatea de gospodărire a orașului

Costin Răsăuțeanu a depus proiectul de hotărâre pentru abrogarea HCL 77/2021 privind Regulamentul pentru îmbunătățirea activității de gospodărire a municipiului Constanța.

Răsăuțeanu: Am depus proiectul de hotărâre pentru abrogarea HCL 77/2021 privind activitatea de gospodărire a orașului


Liderul consilierilor locali din Constanța ai PSD, Costin Răsăuțeanu, a anunțat că depus proiectul de hotărâre pentru abrogarea HCL 77/2021 privind Regulamentul pentru îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța. Răsăuțeanu a precizat că PNL și USR au adoptat un regulament fără respectarea legii.

"PNL și USR au adoptat un regulament fără respectarea LEGII! În acest sens, am depus proiectul de hotărăre pentru ABROGAREA HCL 77/2021 privind activitatea de gospodărire a orașului.  Ne ținem de cuvânt!
Grupul #PSD solicită de urgență inițierea întregului proces de elaborare al acestui regulament așa cum spune LEGEA! Nimeni nu este mai presus de lege!
Sunt curios să văd cum se vor poziționa consilierii USR și dacă vor vota abrogarea regulamentului. Astfel, vom afla dacă își doresc cu adevărat abrogarea HCL 77/2021 sau am asistat la un simulacru de imagine prin care USR și PNL își împart sferele de influență", a scris Costin Răsăuțeanu pe Facebook.