România, condusă de Taiwan cu 1-0 în Cupa Davis, după meciul pierdut de Nicholas David Ionel

Echipa României este condusă de selecţionata Taiwanului cu scorul de 1-0, în primul tur al Grupei Mondiale I a Cupei Davis, după ce Nicholas David Ionel a fost învins de Chun-Hsin Tseng, cu 6-3, 6-0.

România, condusă de Taiwan cu 1-0 în Cupa Davis, după meciul pierdut de Nicholas David Ionel


Echipa României este condusă de selecţionata Taiwanului cu scorul de 1-0, în primul tur al Grupei Mondiale I a Cupei Davis, după ce tenismanul Nicholas David Ionel a fost învins fără drept de apel de Chun-Hsin Tseng, cu 6-3, 6-0, vineri, la Tenis Club Idu din Mamaia.

Asiaticul a avut nevoie de o oră şi 21 de minute pentru a obţine victoria, într-un meci pe care l-a controlat de la un capăt la altul.
Nicholas David Ionel (226 ATP) şi Tseng (326 ATP) s-au mai înfruntat o singură dată până acum în circuitul profesionist, în 2021, la Maia (Portugalia), taiwanezul câştigând cu 6-3, 6-4, în optimi.
În al doilea meci de simplu de vineri, Marius Copil (327 ATP) îl va întâlni pe Yu Hsiou Hsu (180 ATP), o premieră.
Sâmbătă sunt programate meciul de dublu şi ultimele partide de simplu. Ziua va fi deschisă de partida dintre perechile Marius Copil/Victor Cornea şi Yu Hsiou Hsu/Tsung-Hao Huang, de la ora 11:00. Partidele de simplu îi vor opune pe Ionel şi Hsu, respectiv pe Copil şi Tseng. Toate trei vor fi premiere.