Simion: Dacă măsurile nu sunt retrase este timpul că acest Guvern să se retragă el, că ne-am săturat.

Liderul AUR, George Simion, spune că dacă măsurile nu sunt retrase este timpul că acest Guvern să se retragă el, că ne-am săturat.

Simion: Dacă măsurile nu sunt retrase este timpul că acest Guvern să se retragă el,  că ne-am săturat.
Foto: Captură Antena 3


Liderul AUR, George Simion, a ieșit în stradă alături de protestatarii anti-restricții, în a șaptea seară de manifestații în București. Liderul AUR spune că noile restricţii sunt nişte măsuri aberante, iar Guvernul trebuie să recunoască faptul că s-au luat niste decizii aberante.

"Este o manifestație autorizată. Cu autorizație de la Primărie. Forțele de ordine intimidează participanții și în București și în țară, dau amenzi maxime tocmai că oamenii să nu mai iasă.", spune George Simion. 
"Guvernul merită să cadă dacă în felul asta se manifestă ei. Forțele de ordine au bătut minori, au făcut descinderi. La Brăila, există filmări cum i-au dat afară cu coastele rupte din secția de poliție. Este poliție politică, un prim pas spre dictatură. 
Dacă măsurile nu sunt retrase este timpul că acest Guvern să se retragă el, că ne-am săturat. Cât timp măsurile sunt în vigoare, protestele vor continua, dacă nu vor fi reprimate dictatorial de jandarmii domnului Bode, care uită că și jandarmii și polițiștii sunt, din păcate, nedreptățiți", a declarat George Simion la Antena 3.
Liderul AUR spune că noile restricţii sunt nişte măsuri aberante.
„Sunt măsuri absurde, Guvernul trebuie să recunoască faptul că s-au luat niste decizii aberante. Magazinele nu trebuie inchise la ora 18:00, nu trebuie închise sălile de sport deoarece ajută la imunitatea oamenilor. Noi facem doar ce am spus in campania electorală. Suntem impotriva acestor măsuri care nu dau niciun fel de rezultate. Noi luptăm pentru libertate”, a spus George Simion.
Protestatarii au plecat în marş către Piaţa Victoriei. Aceştia strigă „Libertate” şi îşi cer drepturile.