Cîţu: Oamenii pot protesta fără să încalce legea. După un an de zile românii au obosit. Toți am obosit

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre protestele anti-restricții din țară. Acesta a afirmat că oamenii pot protesta atât timp cât nu încalcă legislaţia.

Cîţu: Oamenii pot protesta fără să încalce legea. După un an de zile românii au obosit. Toți am obosit


Premierul Florin Cîțu a vorbit despre protestele anti-restricții din țară. Acesta a afirmat că oamenii pot protesta atât timp cât nu încalcă legislaţia, precizând că îi înţelege pe români că au obosit după un an de pandemie şi că este gata să se aşeze la masă cu oricine vine cu soluţii pentru a-i ajuta pe români în această perioadă.

"Am văzut în spaţiul public, şi în special la cei de la PSD, mesaje puţin confuze. Pe de o parte, acum câteva luni de zile spuneau că suntem prea relaxaţi şi spuneau că România este singura ţara din Uniunea Europeană relaxată, acum vin şi spun că impunem restricţii. Eu sunt pregătit să ascult şi opinia specialiştilor, specialiştii nu au culoare politică. Dreptul de a avea o opinie în România rămâne valabil, opinii diferite. Este foarte important să continue campania de vaccinare. Este foarte important să găsim măsurile necesare pentru a-i ajuta pe români. Știm că situația din spitale este foarte aglomerată și de aceea luăm aceste măsuri. În acest moment pe acest lucru mă concentrez. Oamenii trebuie să respecte legea. Toți trebuie să respectăm legea. Îi înțeleg pe români că după un an de zile au obosit. Toți am obosit și am făcut toate eforturile din partea noastră. Am comandat doze de vaccin mai multe pentru a ne asigura că dacă este nevoie și anul viitor, vom avea pentru vaccinare. Dacă nu va fi nevoie, vom exporta pentru că trebuie să ajutăm și populația din jurul României. Vom face toate eforturile pentru a-i ajuta pe români.", a declarat Florin Cîțu în cadrul unei conferințe de presă.