Simularile examenelor anulate. Evaluările și Bacalaureatul organizate în iulie

Probele scrise ale evaluării naționale și bacalaureatului ar putea fi organizate în iulie, iar subiectele nu va cuprinde programa aferentă semestrului al doilea, a anunțat ministrul Educației

Simularile examenelor anulate. Evaluările și Bacalaureatul organizate în iulie


Probele scrise ale evaluării naționale și bacalaureatului ar putea fi organizate în iulie, iar subiectele nu va cuprinde programa aferentă semestrului al doilea, a anunțat ministrul Educației, Monica Anisie. Data depinde însă de evoluția pandemiei de coronavirus în România, a adăugat ea.

Am emis un ordin de ministru prin care am anulat simulările, evaluările pentru clasele a II, IV, VI-a, dar și olimpiadele. Vom elabora cadrul privind activitățile suport, fie în regim online, fie prin alte mijloace de comunicare. Toate aceste măsuri pe care le-am luat de comun acord cu partenerii educaționali pot suferi modificări în funcție de hotărârile luate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Să avem răbdare să rămânem în casă atât timp cât autoritățile ne cer acest lucru”, a precizat ministrul Educației, Anisie. Totodată, admiterea la facultate se va organiza după susținerea examenului de bacalaureat, iar admiterea la masterat sau doctorat după examenul de licență sau disertație.