Sorin Strutinsky, condamnat definitiv la 10 ani ╚Öi 8 luni de ├«nchisoare pentru trafic de influen╚Ť─â

Sorin Strutinsky a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Constan╚Ťa, la 10 ani ╚Öi 8 luni de ├«nchisoare, pentru trafic de influen╚Ť─â

Sorin Strutinsky, condamnat definitiv la 10 ani ╚Öi 8 luni de ├«nchisoare pentru trafic de influen╚Ť─â


Sorin Strutinsky, prietenul ╚Öi partenerul de afaceri al lui Radu Maz─âre ╚Öi Nicu╚Öor Constantinescu, a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Constan╚Ťa, la 10 ani ╚Öi 8 luni de închisoare, pentru trafic de influen╚Ť─â.

Decizia a fost luat─â de judec─âtorii Ciprian Coad─â ╚Öi Georgiana Anghel de la Curtea de Apel Constan╚Ťa. Adriana Ispas, al treilea judec─âtor, a f─âcut opinie separat─â în spe╚Ťa lui Sorin Strutinsky. În prim─â instan╚Ť─â, în acest dosar, omul de afaceri fusese condamnat la 7 ani ╚Öi 4 luni de închisoare.
Sorin Strutinsky mai are o condamnare în prim─â instan╚Ť─â la 7 ani ╚Öi 10 luni cu executare în dosarul ”Polaris”, al─âturi de Radu Maz─âre, care a primit 9 ani ╚Öi 10 luni ╚Öi Eduard Martin, patronul firmei de salubrizare, care a fost condamnat la 5 ani ╚Öi 6 luni cu executare. Toate sentin╚Ťele din dosarul ”Polaris” au fost date în prim─â instan╚Ť─â.
În prim─â instan╚Ť─â, în acest dosar, afaceristul fusese condamnat la 7 ani ╚Öi 4 luni de închisoare.