Liviu Dragnea dă Penitenciarul Jilava în judecată

La doar câteva zile după ce s-a îmbolnăvit de COVID, Liviu Dragnea dă penitenciarul în judecată. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit, chiar dacă tratamentul îi poate fi asigurat fără probleme

Liviu Dragnea dă Penitenciarul Jilava în judecată


La doar câteva zile după ce s-a îmbolnăvit de COVID, Liviu Dragnea dă penitenciarul în judecată. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit, chiar dacă tratamentul îi poate fi asigurat fără probleme în spitalul penitenciarului Jilava.

Liviu Dragnea este hotărât să dea Penitenciarul Jilava în judecată pentru faptul că s-a infectat cu Covid-19, iar acum starea lui s-a înrăutățit, deși primește tratamentul potrivit.
În urmă cu cinci zile presa anunţa că Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 şi a fost internat de urgență la Spitalul Jilava. Liviu Dragnea ar fi luat virusul de la un coleg de celulă.
Liviu Dragnea ar fi într-o situație destul de complicată după ce s-a infectat cu coronavirus și ar necesita transferul la terapie intensivă, au spus ieri apropiaţi ai fostului preşedinte PSD.
Singurul care a putut să ofere detalii despre fostul șef al PSD a fost Cordin Ștefănescu, un bun prieten de-al acestuia, care a reușit să intre în contact cu el, telefonic.
Fostul secretar general al, Codrin Ștefănescu, un bun prieten de-al lui Dragnea, a dezvăluit presei că a reuști să dea de fostul șef PSD și să afle care este starea sa de sănătate. Inițial, nici măcar Irina Tănase nu reușise să obțină informații despre el de la oficialii închisorii.
Am vorbit cu Liviu Dragnea! I-au dat permisiunea sa-și sune familia, avocatul și un prieten. Mi-a spus ca s-a simțit extrem de rău in ultimele două zile, are dureri mari musculare, amețeli, respiră destul de dificil. Primește medicamentația standard pentru covid, medicii spitalui din penitenciar au stabilit că incă nu necesită oxigen sau internarea pe secția ATI! Deși vorbea cu eforturi vizibile, m-a asigurat că luptă cu boala asta nenorocită și că va trece și prin această cumplită încercare. E puternic chiar și in situația in care se găseste! Vā voi ține la curent permanent!”, a spus Codrin Ștefănescu pe Facebook.